Friday, 01 August 2014
Pendaftaran Lewat Pelajar Baru PraU USM Sesi 2014/2015
Written by webmaster
PENDAFTARAN (LEWAT) PELAJAR BARU
PROGRAM PRAUNIVERSITI UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (PRA-U USM)
SESI 2014/2015

• Pendaftaran

• Pendaftaran Pelajar
      • Masa : 9:00 pagi - 12:30 tengah hari
      • Tempat : Blok Akademik Utama KMKulim
  • Penampilan Semasa Pendaftaran

• Pelajar Lelaki
      • Berkemeja (warna kosong), bertali leher dan berseluar 'slack' warna gelap (Jeans dan slack 'cotton' - TIDAK DIBENARKAN)
      • Berkasut (sepatu) kulit/PVC berwarna gelap dan berstokin (Selipar, sandal, kasut bercorak, kasut sukan, kasut kasual - TIDAK DIBENARKAN)
      • Berambut kemas tidak mencecah kolar baju. Misai dan janggut diurus rapi dan kemas.
    • Pelajar Perempuan
      • Berbaju kurung (Bagi pelajar Islam : Bertudung sempurna - labuh tudung mestilah menutupi ke bahagian dada)
      • Berkasut (sepatu) kulit/PVC berwarna gelap hitam/gelap. (Selipar, sandal, kasut bercorak, kasut sukan, kasut kasual - TIDAK DIBENARKAN).

Sebarang pertanyaan lanjut yang berkaitan, sila hubungi :-

• 012 494 8839 - Tn Hj Ibrahim bin Teh ( Timbalan Pengarah HEP)
  • 012 408 2649 - Pn Hjh Zailan bt Mansor ( Timbalan Pengarah HEA)

** Sila rujuk Buku Panduan Pendaftaran Pelajar Sesi 2014/2015 untuk maklumat yang lebih lengkap. Buku panduan serta borang pendaftaran hendaklah dimuat turun dan dicetak sendiri. Seterusnya borang pendaftaran hendaklah diisi selengkapnya dan diserahkan pada hari pendaftaran kelak.

**PENTING!! pastikan anda memuat turun fail yang betul mengikut sub kategori anda (Pra-U USM). Sila klik ---> SINI